Matrix poslovni centar

7
Matrix poslovni centar 1
Matrix poslovni centar 2
Matrix poslovni centar 3
Matrix poslovni centar 4
Matrix poslovni centar 5
Matrix poslovni centar 6
Matrix poslovni centar 7
Projekt: Matrix poslovni centar
Lokacija: Zagreb, Hrvatska
Razdoblje: 2012 -
Opis posla: projektiranje, stručni nadzor, vođenje projekta i troškova
Investitor: GTC MATRIX d.o.o.
Na raskrižju Slavonske avenije, Heinzelove ulice i Radničke ceste, gradi se Matrix poslovni centar. Atraktivan i funkcionalan energetsko učinkovit dizajn te suvremeni prostori sa odličnom prometnom infrastrukturom zadovoljavaju zahtjeve novije generacije tvrtki, poduzetnika, klijenata i zaposlenika. Zgrade su dizajnirane u skladu s LEED Gold standardom, energetske učinkovitosti A+ .
LEED je međunarodno priznati certifikat zelene gradnje sa inovativnim rješenjima koja podupiru javno zdravlje i okoliš, uz uštedu novca vlasnicima zgrada tijekom životnog ciklusa projekta.

Poslovni centar sastoji se od dvije poslovne zgrade, parcela svake zgrade iznosi približno 6000 m2. Ukupna površina svake zgrade je preko 20 000 m2.
Svaka poslovna zgrada sastoji se od dvije podzemne etaže, prizemlja i 6 nadzemnih etaža. Vertikalna komunikacija sastoji se od 4 lifta i dva stubišta. Svaka zgrada ima 272 parkirna mjesta (241 mjesto u podzemnoj garaži i 31 mjesto na otvorenom parkingu), parkirališni prostor za bicikle, garderobe i tuševe te djelomično zeleni krov.
Za okoliš zgrada predviđeno je hortikulturno uređenje i vanjski trg sa zelenim i vodenim površinama.
Interkonzalting d.o.o. odgovoran je za projektiranje, vođenje projekta i troškova te stručni nadzor.


Povratak na popis referenci